Патрик Саундерс

Сподели со своите пријатели

Британската влада објави дека не планира да воведе регрутација за војската, откако шефот на британската армија изјави дека ќе биде потребна „граѓанска армија“ за да се води идната војна со земја како Русија. Loading… Началникот на Генералштабот, генерал Патрик Саундерс, рече дека подготовката за потенцијална копнена војна ќе треба даПрочитај повеќе