овошје

Сподели со своите пријатели

Знаеме дека луѓето сакаат да дадат голема сума пари на уметнички дела, накит, автомобили, но очигледно има некои кои се подготвени да дадат многу пари за одредени плодови. Loading… Веројатно се превкусни, или би требало да бидат со оглед на цената: 10. Црна лубеница – на аукција за 61 000Прочитај повеќе