Ненад Стојановски

Сподели со своите пријатели

Креирање на општество каде младите ќе сакаат да творат, градат и среќно да живеат се намерите и политиките на Движење ЗНАМ – За наша Македонија, рече денеска на прес конференција кандидатот за пратеник Ненад Стојановски. Loading… Како што рече Стојановски, економските приоритети се темелат на конкуретна и одржлива економија прекуПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Целосна ревизија на приватизираните државни фирми од периодот на транзицијата најави денеска кандатот за пратеник од Движење ЗНАМ – За наша Македонија од ИЕ2, Ненад Стојановски. Loading… Како што рече денеска Стојановски, мора да се констатира дали некој намерно ја кочел стечајната постапка на фирми како „Монопол“ или „Бисерка“ соПрочитај повеќе