Миле Андоновски

Сподели со своите пријатели

Советот на Општина Куманово со мнозинство гласови денеска одлучи бесплатниот градски автобуски превоз да трае до крајот на 2023 година. Loading… Според советникот Дарко Митевски идејата беше да се овозможи што поголем број граѓани да го користат јавниот превоз и тоа да им стане навика. – Со комисијата за превозПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Миле Адноновски од Партијата на пензионерите од денеска е нов член на Советот на Општина Куманово. Loading… Тој доаѓа на позицијата советник преку коалицијата на СДСМ, откако советникот Мартин Захариев претходно си поднесе оставка. – Го разгледа уверението за избраниот советник Миле Андоновски од коалицијата СДСМ издадено од Општинската изборнаПрочитај повеќе