Мери Ен Беван

Сподели со своите пријатели

Мери Ен Беван е родена во Англија во источен Лондон во 1874 година. Кога почнала да боледува од акромегалија, ја добила титулата „најгрда жена“ на светот. Loading… Родена е во работничко семејство како едно од осумте деца. Била медицинска сестра во болница, а во помладите години била здрава, многу убаваПрочитај повеќе