Менса

Сподели со своите пријатели

Момче (3) гениј, кој научил да чита на две години, стана најмладиот британски член на Менса. Loading… Теди Хобс, кој е роден со ин витро оплодување, беше примен во оваа елитна организација на нежна возраст од четири години, откако резултатите од тестот за интелигенција беа 139. Родителите велат дека ТедиПрочитај повеќе