мажи

Сподели со своите пријатели

Современите мажи не знаат како да чуваат тајна, велат научниците од Колумбиската бизнис школа, чие истражување покажало дека чувањето доверливи информации за испитаниците е исто толку тешко како и физикализирањето бидејќи на сличен начин им ја троши енергијата. Loading… Повеќе од половина од мажите кои учествувале во истражувањето признале декаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Секоја жена сака да знае што нејзиниот маж сака кај неа и што за него е совршена жена. Многу мажи знаат какви жени сакаат, а ним ќе им бидете најинтересни, ако сте самоуверени, имате смисла за хумор и не се преправате дека сте нешто што не сте. Мажите, имено, сакаатПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Високите и гојазни мажи се во поголем ризикод агресивниот рак на простата, се наведува во најновите истражувања. Загадувањето е главниот предизвикувач на ракот на белите дробови, дојката и простатата Мажите над 180 см за 21 отсто имаат поголема шанса да заболат од ракот на простата отколку оние кои се пониски.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Да сте духовити, забавни и интелигентни се подразбира. Но, изгледот? Често ќе слушнете дека мажите сакаат повеќе русокоси, дека црвенокосите се пожешки, а вистината е некаде измеѓу. Девојките „паѓаат“ на романтична музика Loading… Најновите истражувања покажаа дека 60 отсто од испитаниците тврдат дека им се подраги темнокосите девојки,а бринетите имПрочитај повеќе