Како изгледа совршената жена од машки агол?

Сподели со своите пријатели

Секоја жена сака да знае што нејзиниот маж сака кај неа и што за него е совршена жена.

Многу мажи знаат какви жени сакаат, а ним ќе им бидете најинтересни, ако сте самоуверени, имате смисла за хумор и не се преправате дека сте нешто што не сте.

Мажите, имено, сакаат жени кои имаат свој став и свое мислење. Иако на некои жени можеби им изгледа дека мажите сакаат целосна доминација, тоа сепак не е така. Нема ништо подосадно од жена која се сложува со се што тој ќе каже и преминува преку своите зборови.

Четири работи кои мажите и жените прво ги привлекува кај партнерот

Loading...

Исто така, пред мажите не би требало да се жалите и да ги истакнувате физичките недостатоци, тие не го гледаат тоа како вас. Нема ништо поубаво од жена која одлично се чувствува во својата кожа и не се плаши да го покаже тоа.

Исто така, многу сакаат и кога жената има смисла за хумор. Заедничката смисла за хумор одржува здрава врска, а може и да даде светлина на некои не така позитивни ситуации.

 

ПРОЧИТАЈТЕ И:  6 вознемирувачки и неразјаснети мистерии кои ќе ве збунат!

 

Приваќање на неговите пријатели

Не спречувајте го да се дружи со своите пријатели. Исто така не прелистувајте му ги пораките на телефонот, не го огрнаичувајте и пуштетео го да минува време и без вас.

Дозволете и нему и вам време за себе, па додека тој е со другарите и гледа фудбал, вие искористете го тоа време да си угодите себе си.

Мажите тајно ги бараат овие 8 работи кај жените

Тајанственост и непредвидливост

Не дозволете никому да ве чита како отворена книга. Изненадете го саканиот со нешто што од вас никогаш не би го очекувал, покажете му некои вешитини кои ги поседувате, а кои претходно не сте му ги откриле и никогаш никому не ги одавајте сите свои тајни.


Leave a Reply