Лулзим Алиу

Сподели со своите пријатели

Унапредувањето на средното стручно образование е директно поврзано со обезбедувањето компетентни наставници, кои континуирано ќе се надоградуваат. Затоа е направена и оваа платформа ИНОВЕТ што денес ја промовираме, да служи како дигитална база на наставниците во нивниот професионален развој, да им овозможува на едно место да добијат информација за обукиПрочитај повеќе