лудо

Сподели со своите пријатели

Дали некогаш сте помислиле дека еден велосипед може да биде поскап од некој автомобил? Ако не сте, знајте дека и тоа е можно. Компанијата „Goldgenie“ од Олдон, која ги произведува овие велосипеди, ги продава за неверојатни 250.000 фунти, односно, скоро 330.000 долари. Дали би пробале од коктелот со злато иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Страствените пушачи кога ќе се одлучат да ги фрлат цигарите имаат голем проблем со одвикнувањето. Прибегнуваат кон различни методи, слушаат совети од околината, користат разни апчиња, ханзапласти, но кога ништо не помага, тука се радикалните методи. Еден Турчин исто така прибегнал кон една радикална метода за одвикнување од пушење иПрочитај повеќе