09.02.2018 00:07

Ставил кафез на клавата, а клучот од него го има само сопругата и го отклучува само за јадење (ФОТО)


Страствените пушачи кога ќе се одлучат да ги фрлат цигарите имаат голем проблем со одвикнувањето.

Прибегнуваат кон различни методи, слушаат совети од околината, користат разни апчиња, ханзапласти, но кога ништо не помага, тука се радикалните методи.

Еден Турчин исто така прибегнал кон една радикална метода за одвикнување од пушење и стана хит на социјаните мрежи. Тој си ставил кафез на главата, а клучот од него го има само неговата сопруга. Го отклучува само да јаде.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments