КУД Српски вез

Сподели со своите пријатели

Куд Српски вез на покана на Туристичка организација од Топола и Куд Опленац како на покана на Куд Слога од Вуково овој викенд од 7 до 9 октомври е на турнеја во Србија и Хрватска со Детскиот и Младинскиот ансамбл и нивната Етно група. Loading… Вчера на 7.октомври нивниот ДетскиПрочитај повеќе