крв

Сподели со своите пријатели

Гимназијалците од четврта година од СОУ Гимназија ”Гоце Делчев” , денес традиционално даруваа крв на крводарителска акција организирана по повод патрониот празник на училиштето. Loading…   [huge_it_gallery id=”29″]   На акцијата се пријавија 117 ученика, матуранти во нашето училиште. Од нив, неколку беа вратени, но до 14 часот, очекуваме повеќеПрочитај повеќе