кромид

Сподели со своите пријатели

Зеленчукот и зачините од семејството на кромидот имаат магични придобивки за здравјето и организмот. Сите тие поседуваат својства кои ги подобруваат функциите на одделни органи и системи и ја прават нивната работа полесна и квалитетна. Loading… Во кромидот се содржат флавоноиди, кои се борат со воспаленијата, слободните радикали и клиничкитеПрочитај повеќе