Крис Марфи

Сподели со своите пријатели

Во последните денови, украинските сили постигнаа значителни успеси на два одделни фронта. Loading… Тие повторно зазедоа делови од територијата на исток и ги пробија линиите на фронтот на југ околу клучниот регионален центар Керсон. Украина повторно го зазеде Лиман само еден ден откако рускиот претседател Владимир Путин го прогласи Доњецк,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Соединетите Американски Држави сега се подготвени да му дадат политичка и економска поддршка на регионот, за тој да остане на евроатлантскиот пат, далеку од влијанието на Русија и Кина, пишува Демостат, повикувајќи се на група сенатори кои го претставија нацрт Законот за демократија и просперитет на Балканот. Loading… На почетокотПрочитај повеќе