Ивона Јо

Сподели со своите пријатели

Млади и талентирани, бунтовни и познати и надвор од нашите граници, така со неколку зборови ќе ги опишеме гостите во минатонеделната емисија на „Нешто конкретно“. Loading… Започнавме со химната, за на крај да отпееме една заедничка песна создадена токму во емисијата. Марио Арангеловски, Ален Хасановиќ, Ивона Јо и Влатко ГруевскиПрочитај повеќе