Ирина Рибакова

Сподели со своите пријатели

Испораката на оружје за единиците на украинската армија во Бахмут е критична и во сегашната ситуација е тешко да се одбрани градот, изјави портпаролката на украинската механизирана бригада Хладни Јар Ирина Рибакова. Loading… За телевизијата „Рада“, Рибакова истакна дека веќе две недели тешко се доставува оружје и други залихи наПрочитај повеќе