хероин

drugs, addict, addiction

Сподели со своите пријатели

Високо моќно семејство на синтетички опиоиди масовно произведено во Кина преминува од Балтикот во Западна Европа, продирајќи на воспоставените пазари на хероин и редовно ги убива нивните корисници, предупреди Агенцијата на ЕУ за дрога. Loading… Минатата година, нитазените беа вклучени во нагло зголемување на бројот на смртни случаи во ЕстонијаПрочитај повеќе