Х1Н2

person in white jacket wearing blue goggles

Сподели со своите пријатели

Здравствените власти соопштија дека во Велика Британија е откриен првиот човечки случај на вирусот Х1Н2 и тоа е нова форма. Loading… Агенцијата за здравствена безбедност на Велика Британија (УКХСА) објави дека ги следи блиските контакти на заразените, со цел да се спречи понатамошно ширење на вирусот, пренесува Танјуг, повикувајќи сеПрочитај повеќе