ГТЦ

Сподели со своите пријатели

На вчерашниот одржан референдум за зачувување на автентичниот изглед на фасадата на Градскиот трговски центар, според официјалните резултати, излегоа 40,46 проценти од запишаните избрачи. Со овие резултати, и покрај мнозинскиот број гласови, пропадна и иницијативата, иако според Жерновски, ова не е крај во борбата за зачувување на ГТЦ. Loading… Борбата заПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Вкупно 43.56о регистрирани гласачи – жители на Општина Центар, денес ќе можат да го дадат својот глас на референдумското прашање „Дали сте за тоа да се задржи автентичниот изглед на фасадата на Градскиот трговски центар?“. Loading… Во процесот на набљудување на изборите, вклучени се  вкупно 597 набљудувачи – од ДржавнатаПрочитај повеќе