Горан Весиќ

Сподели со своите пријатели

Српскиот министер за градежништво, транспорт и инфраструктура Горан Весиќ најави дека утре со македонскиот колега Благој Бочварски ќе потпише Меморандум за изградба на брза пруга од Ниш до Скопје, за што двете земји заеднички ќе побараат средства од ЕУ. Loading… – Ќе потпишеме Меморандум со Северна Македонија и јас сумПрочитај повеќе