Фатах

Сподели со своите пријатели

Ривалските палестински групи Хамас и Фатах се сретнаа денеска во Кина за да одржат разговори за помирување и да се договорат за продолжување на преговорите. Loading… „Пред неколку дена во Пекинг пристигнаа претставници на Палестинското национално ослободително движење (Фатах) и на Движењето на исламскиот отпор (Хамас) на длабинска и искренаПрочитај повеќе