Душан Нацевски

Сподели со своите пријатели

Филип Атанасовски е најдобар полицаец, а Душан Цаневски најдобар пожарникар во општина Куманово за 2022 година. Loading…     Наградите за најдобри полицаец и пожарникар за 2022 година, традиционално ги додели градоначалникот Максим Димитриевски во име на Општина Куманово, кој им се заблагодари за нивното професионално извршување на работните задачи,Прочитај повеќе