црна дупка

Сподели со своите пријатели

Нема многу бучава во вакуумот во вселената, но НАСА неодамна откри дека црните дупки испуштаат звуци кои потсетуваат на морничави, неземни липања. Loading… Во понеделникот, НАСА на својот Твитер објави аудио снимка од морничави звуци кои доаѓаат од бранови под притисок од црна дупка и минуваат низ група галаксии, пренесуваПрочитај повеќе