Бруно Кал

person in black long sleeve shirt using macbook pro

Сподели со своите пријатели

Од пандемијата, на разузнавачките служби им стана сè потешко да најдат работници, бидејќи сакаат да работат од дома и претпочитаат да не се разделат со своите мобилни телефони, изјави во понеделникот шефот на германската разузнавачка служба БНД. Loading… „Не можеме да понудиме одредени услови кои денес се земаат здраво заПрочитај повеќе