Бомба на СДСМ

Сподели со своите пријатели

Како што информира Центарот за комуникации, лидерот на СДСМ Зоран Заев, денес ќе одржи нова прес конференција на која ќе презентира нов сет од прислушкувани разговори. Loading… Прес конференцијата ќе започне во 14 часот со директен пренос на официјалната веб страна на СДСМ.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Со критички осврт кон медиумите, претседателот на Демократската партија на Србите во Македонија и пратеник во Собранието на РМ со повеќегодишен пратенички стаж, Иван Стоиљковиќ, од петтата изборна конференција на ОО на ДПСМ Куманово одржана за време на викендот, упати апел за поголема медиумска покриеност, не само на партиските активности, туку иПрочитај повеќе