Бенџамин Абалос Јуниор

Сподели со своите пријатели

Филипинскиот министер за внатрешни работи Бенџамин Абалос Јуниор денеска соопшти дека побарал од сите полициски генерали и полковници да поднесат оставка поради сомневање за вмешаност во трговија со дрога. Loading… „Околу 300 полицајци се опфатени со директивата, што беше препорачано од шефот на националната полиција, кој исто така ќе поднесеПрочитај повеќе