астро

child in gray winter jacket lying on snow covered ground

Сподели со своите пријатели

Две основни влијанија доминираат во животот на личноста родена во овој знак: мрзеливото и конзервативно влијание Сатурн, од една страна, и динамичното и прогресивно влијание на Уран од друга. Loading… Иницирана од конфликтот на овие две сили, природата на овие луѓе станува еластична, интелигентна, силна интуиција и апсолутно лишена одПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Страста е многу важен зачин на секоја успешна врска. Кај некои има повеќе, кај некои помалку, но важно е да е присутна. Ако и се верува на астрологијата, количината на страст во врската зависи и од тоа на кој хороскопски знак припаѓаат партнерите. Loading… Ова се трите знаци кои гоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во астрологијата, постојат хороскопски знаци кои не размислуваат двапати пред да кажат или да направат нешто. Можеби немаат лоша намера, но понекогаш повредуваат други луѓе. Кога воопшто не размислуваме пред да кажеме нешто, тоа може да збуни и да создаде недоразбирање кај луѓето. Loading… Значи, луѓето секогаш треба да бидатПрочитај повеќе