Александар Пандов

Сподели со своите пријатели

Во Соборниот храм „Свети Никола“ во Куманово денеска се одржа панихида во чест на загинатите припадници на безбедносните сили во терористичкиот напад во Диво насеље од 9 и 10 мај 2015 година. Loading…     Во организација на Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ, локалниот огранок на партијата и Здружението на граѓаниПрочитај повеќе