Акропол

brown concrete statue under blue sky during daytime

Сподели со своите пријатели

Вработените во Акропол, најголемата грчка туристичка атракција и други антички локалитети во земјата од утре ќе прекинат со работа по четири часа на ден во знак на протест поради условите за работа за време на топлотниот бран, соопшти нивниот синдикат. Loading… Властите од минатиот петок веќе три дена го ограничијаПрочитај повеќе