администрација

Сподели со своите пријатели

Архивските службеници во Овалниот кабинет на американскиот претседател Доналд Трамп, Соломон Ларти и Реџиналд Јанг извршувале најбесмислена работа во светот – со селотејп лента лепеле парчиња документи кои ги кинел Трамп. – Минуваме низ многу искинта харјиа и ја составуваме во целина. Некогаш документите се искинати по средината, некогаш воПрочитај повеќе