Абхазија

Сподели со своите пријатели

Абхазија, како регион кој прогласи независност од Грузија, не планира да се приклучи на Русија, соопштија денеска локалните власти, откако блискиот регион Јужна Осетија објави дека ќе преземе активности за да го реализира тоа. Loading… – Русија е наш стратешки партнер, драга и блиска земја, но ние во републиката (Абхазија)Прочитај повеќе