СТРАШНА СЦЕНА: Човек се заглави во снегот, па го опкружија тигри (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Овој човек ќе го помни ова искуство засекогаш, а снегот веројатно нема да сака повторно да го види.

Loading...

Тој возеше со џипот по планината и одеднаш застана во снегот и токму кога се подготвуваше да излезе, забележа многу чудна сцена.

Кинез истрча маратон во дневната соба (ВИДЕО)

Имено, големи тигри почнаа да му приоѓаат од сите страни, крвта му се заледила, но не од студот, туку од страв.

Еден тигар скокна право во вратата на возачот и гледаше кога човекот ќе ја отвори.


Leave a Reply