СНИМКА КОЈА ГО ОБИКОЛИ СВЕТОТ: Нема посетители, па пингвините излегоа на прошетка (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Аквариумот Шикаго Шад е затворен за јавноста, а неговите симпатични жители „владеат“ со него.

Loading...

Во услови на забрана за собирање на повеќе од 50 лица пораид коронавирусот, камерите на американските телевизии овековечија слатки, љубопитни пингвини кои шетаат низ аквариумот и разгледуваат!

Венеција се опоравува од туристите (ФОТО)

Иако посетите се забранети, персоналот за нега на животни е на должност 24/7, па затоа пингвините и другите жители се згрижени и се во добар дух.


Leave a Reply