05.07.2017 21:36

Што открива за вас омилениот порнографски жанр?

Facebook Twitter Google+

Зошто некого го возбудува еден жанр, а друг нешто што на останатите им е бизарно и гадливо? Одговор се обиделе да дадат сексолозите за „Vice“ и така на многу љубители на порно филмовите да им ги откријат тајните на нивната психа за која не се свесни.

Како порнографијата влијае на вашиот сексуален живот?

Се палите на анимирани порно филмови? Сексуалните терапевти тоа го објаснуваат со еротизација на мозокот, која во голема мера ја одредува вашата преференца што се однесува до порно филмовите. Лаички кажано, ако првото несвесно сексуално возбудување сте го почувствувале во детството, голема е веројатноста дека во созреаната доба ќе гледате анимирани порно сцени.

Исо така, ако преферирате филмови во кои се јавува некој вид казнување (врзување, бичување, спанкигн), многу веројатно е можно некој физички или емоционално да ве казнувал во раните фази од откривањето на мастурбацијата и сексот.

Гафови од снимање: Што се случува кога некој ќе згреши во порно – филмовите? (видео)

loading...

Сепак не оди се од детството и пубертетот. Најпопуларната кагеторија порно филмови на интернет – МИЛФ, вели еден од сексолозите, не мора нужно да значи дека во теството сте го еротизирале ликот на наставничката или мајката на вашиот другар. МИЛФ порно филмовите ги сакаат оние кои подсвесно сакаат да бидат контролирани во креветот од поискусна партнерка.

Многу популарни се и оние порно гилмови во кои мажот ја гледа својата жена во сексуален однос со друг маж.

Какви видови порно филмови гледаат мажите, а какви жените?

Љубомората која се јавува, формира посебен вид возбудување која во порно филмовите, но и во пракса, ја сакаат одредена категорија мажи.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments