07.02.2018 01:57

ГЕНИЈАЛНО: Механизам против спиење на работа подолго од 10 минути (ВИДЕО)


Има генијалци за кои никој никогаш не слушнал се додека не се појави интернетот. Еве еден таков.

Изумил направа која многу успешно го решава проблемот со спиење на работа. Единствено што механизмот е малку комплициран, но мора да признаеме, многу ефикасен. Тешко е да се објасни, затоа погледнете сами.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments