10 песни кои моментално можат да ви го поправат расположението (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Доктор Џејкоб Јолиј, когнитивен хирург од Универзитетот Гронинген во Холандија, со помош на формула која ја смислил, успеал да ги издвои песните кои влијаат на расположението.

Еве како изгледа неговата листа:

Don’t Stop Me Now – Queen

Loading...

 

Dancing Queen – Abba

 

Good Vibrations – The Beach Boys

 

Uptown Girl – Billy Joel

 

Loading...

Eye of the Tiger – Survivor

 

I’m a Believer – the Monkees

 

Girls Just Wanna Have Fun – Cyndi Lauper

 

Livin’ on a Prayer – Bon Jovi

 

Loading...

I Will Survive – Gloria Gaynor

 

Walking on Sunshine – Katrina and the Waves


Leave a Reply