жени

Сподели со своите пријатели

Секоја жена сака да знае што нејзиниот маж сака кај неа и што за него е совршена жена. Многу мажи знаат какви жени сакаат, а ним ќе им бидете најинтересни, ако сте самоуверени, имате смисла за хумор и не се преправате дека сте нешто што не сте. Мажите, имено, сакаатПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Преубавата Асил Ал Хамад го одбележа укинувањето на забраната за возење автомобили за жени со дружењето со Јагуар, кој го провоза на тркачка патека во својата татковина, Саудиска Арабија. Посебен настан за жените во Саудиска Арабија, кои сега можат легално да возат автомобил. Тоа не е единствената вест затоа штоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Жените во Саудиска Арабија вечерва после полноќ ќе можат да седнат зад воланите. Промените се најавени минатиот септември, а од почетокот на овој месец се издадени и првите возачки дозволи. Во Саудиска Арабија жените ќе можат да започнат бизнис Loading… Саудиска Арабија е единствената земја во светот во која наПрочитај повеќе