Здравствен дом Куманово

Сподели со своите пријатели

Привршува реконструкцијата на неколку објекти под надлежност на Здравствениот дом Куманово, информираа на прес-конференција од здравствената установа. Loading…     Средствата во висина од околу пет милиони денари се обезбедени од Здравствен дом. Опфатена е реконструкција на детскиот диспанзер во централната зграда, позната како Уред, објектот на Итна помош, амбулантатаПрочитај повеќе