Зарина Догузова

Сподели со своите пријатели

Бројот на луѓе кои ја посетиле Русија од мај до август оваа година изнесува околу 25 милиони луѓе, што ги надмина бројките и пред пандемијата и од минатата година. Loading… Ова го соопшти првиот човек на Федералната агенција за туризам, Зарина Догузова. – Од мај до август во земјата одморалеПрочитај повеќе