Весна Тодоровска

Сподели со своите пријатели

Во просториите на Занаетчискиот дом утре со почеток во 19:30 часот ќе биде промовирана стихозбирката  „Ноќни белешки“ од Весна Тодоровска. Loading… Тодоровска е наставник по македонски јазик и литература во ООУ „Кочо Рацин“, а на промоцијата фрагменти од делото ќе читаат токму нејзините некогашни ученици. Промотори на овој настан ќеПрочитај повеќе