Тристан да Куња

Сподели со своите пријатели

Ако некогаш сте посакале да одите некаде, каде никој „не може да ве најде“ и да биде подалеку од цивилизацијата и од сè што е познато, Тристан да Куња е вистинското место за вас. Loading… Тристан де Куња можеби не е пуст, но тоа е најизолираниот остров на светот. АкоПрочитај повеќе