тетовирање

Сподели со своите пријатели

За футуристичките цртежи на грбот момчето потрошило огромна сума на пари, а многумина велат дека не вреди толку. Loading… Многумина ќе се согласат дека тетовирањето е навистина уметност, која бара голем талент. Имајќи предвид дека цените може да варираат во зависност од големината, бојата и сложеноста на самото извршување, ваквитеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Ознаките и сликите направени на кожата со помош на мастила и бои е процес кој предизвикува болка бидејќи вклучува алатки со остри рабови кои сечат, како што оние кои ги сакаат овие орнаменти се сметаат себеси за уметнички дела во најголемиот и најчувствителен орган на телото. Loading… Мастилото мора даПрочитај повеќе