тестови

Сподели со своите пријатели

Велат дека понекогаш една слика може да каже илјада зборови. Психолошките тестови се одличен начин да дознаете повеќе за себе и за вашата личност. Loading… Еден таков тест неодамна се појави на интернет и привлече големо внимание кај корисниците. Имено, една девојка по име Кили Греј, студент по психологија, наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во прилог е тест кој ќе ви помогне да откриете како ве гледаат другите, а потоа да ја споредите таа слика со онаа што ја имате за себе. Loading… Во секој случај, забавно е, но може да биде и корисно бидејќи ќе ви помогне да расветлите некои агли на вашатаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Направете мала пауза од она што го правите и опуштете се со помош на интересна загатка: Целта е да забележите велшки Корги (куче какво што има кралицата Елизабета Втора) со капа. За оние амбициозните кои веднаш имаат за цел да го соборат рекордот, тој е, пренесува The Sun, 11 секунди.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Секоја шеста личност успева точно да одговори на овие три прашања кои го прават и официјално најкраткиот IQ тест во светот. Тестот за когнитивна рефлексија (The Cognitive Reflection Test ili CRT) ќе ви покаже дека наизглед едноставните проблеми во суштина можат да бидат многу комплицирани. 1. Палката и топчето заедноПрочитај повеќе