талент шоу

Сподели со своите пријатели

Трој Џејмс е „човек од гума“, кој одлучил да ги покаже на светот своите застрашувачки способности. Докажаа дека можат да читаат мисли: Изведоа трик кој никој во светот не знае да го објасни (видео) Loading… Неговата фасцинатна флексибилност го шокираше жирито на американското тален шоту толку што сите се фатијаПрочитај повеќе