Супермен

Сподели со своите пријатели

Примерок од стрипот од 1938 година, во која за прв пат се појавува Супермен, е купена за рекордни шест милиони долари, објави аукциската куќа „Херитиџ аукшнс“, која го продаде минатата недела. Loading… Стрипот е продаден на анонимен купувач по највисока цена досега, наведе аукциската куќа, пишува Гласот на Америка. АукцискатаПрочитај повеќе