странски служби

Сподели со своите пријатели

Германските власти соопштија дека привеле маж, кој се пријавил да работи како агент во три странски разузнавачки служби. Сојузните обвинители наведуваат дека 27-годишниот Германец, кој е идентификуван како Дени Гунтер Г. во рамките со локалните правила за заштита на приватноста, приведен е во среда во Лајпциг. Тајни известувачки служби коиПрочитај повеќе