Седница на Совет

Сподели со своите пријатели

Советот на Општина Куманово за среда со почеток во 10 часот ја закажа редовната триесет и шеста седница, на која ќе се најдат 60 точки. На седницата, советниците ќе расправаат за збирниот извештај за настанати штети и проценети последици од елементарна непогода – поплава, што се случи на 29.03.2015 годинаПрочитај повеќе