Самет Салиевски

Сподели со своите пријатели

Ансамблот на народни ромски игри и песни „Рушит Шакир“ и годинава со повеќе активности ќе го одбележи Светскиот ден на Ромите, 08 април. Loading… – Под покровителство на Министерството за култура и Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, оваа година ќе имаме повеќе активности. На 6ти и 7ми ќе имамеПрочитај повеќе