развод

Сподели со своите пријатели

Индиец кој се оженил по сите традиционални норми сега сака да се разведе по само една брачна ноќ мината со невестата. Имено, тој не го видел лицето поради носијата, а кога конечно го покажала, видел дека има брада и зборува како маж. Како што пишув „Тајмс оф Индија“, младоженецот дуриПрочитај повеќе